مراحل راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا

گروه سرآشپزان آسیا با مدیریت سرآشپز مهدی حصاری منش کار خود را از سال 1376 درصنعت غذا و حوزه ی آشپزی آغاز کرده است و در طی این سالها تجربیات بسیار خوبی را در زمینه راه اندازی رستوران ها کسب کرده و به سوالاتی چون دلایل موفقیت و شکست رستوران پاسخ داده است. در ادامه بیشتر با خدمات گروه سرآشپزان آسیا آشنا می شویم.

سرآشپز مهدی حصاری منش با سفر به کشوری های مختلف و همکاری و آشنایی با سرآشپزان برتر دنیا توانسته با برقراری ارتباط به تحقیقات خود در این حوزه ادامه دهد. در سال 86 پس از آشنایی با مهندس اصغری کارشناس ارشد صنایع غذایی تصمیم بر این شد تا یک گروه بین المللی با بالاترین سطح استانداردهای جهانی را به ثبت برساند و این گروه همان گروه سرآشپزان آسیا  است

مراحل راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا

همانطور که میدانید مراحل راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا یکی از حساس ترین و سخت ترین مشاغل به حساب می آید هر چند ممکن است در ظاهر اینگونه به نظر نرسد ولی کسانی که در این حرفه قعالیت دارند کاملا به این موضوع واقف هستند.

مراحل راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا

در بازار رقابت امروز که هر روزه شاهد راه اندازی رستوران های مختلف در سطح کشوریم، رعایت نمودن نکات و جزئیات در این حرفه برگ برنده گروه سرآشپزان آسیا است که بسیار حائز اهمیت بوده و درواقع یک برگ برنده محسوب میشود. اما در عین این دشواری ها و چالش ها پس از راه اندازی یک رستوران و پس از اینکه این قطار در مسیر درست خود قرار گرفت سختی های آن با رعایت چک لیست های روزانه مدیریتی و اجرایی و برنامه ریزی دقیق بسیار تسهیل شده و بر شیرینی ها و جاذبه های بسیار آن در کنار سودآوری آن افزوده می شود و در عین اینکه باید متذکر شوم که این شغل یکی از پررونق ترین و پرسودترین مشاغل نیز محسوب می شود.

مراحل راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا

راه اندازی رستوران گروه سرآشپزان آسیا  در ابتدا باید دستورات و یکسری فعالیت هایی را به صورت مستمر و روزانه انجام دهید تا این درخت به ثمر واقعی خود که همان سودآوری است بنشیند برای مدتی که در قبل و ابتدای بدو شروع به فعالیت و افتتاح آن می باشد شما قطعا باید رسیدگی دائمی و مستمر و همینطور حساسیت بیشتری در انجام کارها داشته باشید چزاکه که این صنعت و حرفه با سلامتی هموطنان ما ارتباط مستقیم دارد و این ارتباط بر روی کسب و کار شما بسیار تاثیر گذار است.

 

در راه اندازی رستوران  و افتتاح رستوران توسط گروه سرآشپزان آسیا و به موفق شدن و رشد مداوم  آن هزینه های آموزشی را همیشه به منزله سرمایه گذاری بلند مدت و کوتاه مدت در نظر بگیرید و این نکته را مد نظر قرار دهید که تنها کسانی از رقیبان خود عقب مانده و شکست می خورند که خود را نتوانند با علم وشرایط زمان همگاکم و بروز کنند ، باید نیازهای میهمان را بشناسیم و آن را به بهترین نحو برآورده کنیم، باید بدانیم رستورانی که مهندسی منو را نمی داند و قیمت های غیراصولی و بالایی را به میهمان تحمیل می کند باعث می شود میهمان و مشتری او فقط یکبار از غذا و سرویس دهی رستورانش استفاده نماید و تجربه نشان دادنود درصد رستوران هایی که کسب و کارشان منجر به شکست میشود زیر 5 سال از سابقه فعالیتشان می گذرد، آیا به یاد دارید در اوایل صحبت هایم  رستورانداری را به کاشتن نهال تشبیه کردم پس این نشان میدهد که تمام رستورانه ایی که شکست می خورند از سرمایه اولیه و اصلی خود در حال برداشت بوده اند و در واقع از شاخ و برگ اصلی سرمایه خود استفاده کرده اتد نه از میوه آن.