ارائه مدلی جهت چابك سازی معماری سازمانی با استفاده از چارچوب توگف
نماهای معماری[33]
نماهای معماری، نمایشهایی از معماری کلی است که برای یک یا چند ذینفع در سیستم، معنادارمیباشد. معمار مجموعهای از نماها را در چرخهی ADM در مرحلهی A تا D انتخاب کرده و توسعه میدهد که این امکان را فراهم میآورد که معماری به تمام ذینفعان مرتبط شده و توسط آنها درک شود و آنها را قادر به بررسی صحت و دقت سیستمی میکند که به نگرانیهای آنها رسیدگی خواهد کرد.
3-8-21-1- توسعهی نماها در چرخه ADM[33]
انتخاب نماهایی خاص از معماری برای توسعه، یکی از تصمیمات کلیدی است که معمار باید انجام دهد. معمار در خصوص اطمینان از کامل بودن (تناسب برای مقصد) معماری، از نظر پرداختن به صورت مناسب به تمام نگرانیهای مربوط به ذینفعان، یکپارچگی معماری از نظر اتصال تمام نماهای مختلف به یکدیگر، حل و فصل ناسازگاری نگرانیهای ذینفعان مختلف به صورت رضایت آمیز و ارائهی مصالحههایی برای انجام این کار (به عنوان مثال بین امنیّت و کارآیی)، مسئولیت دارد.
3-8-22- بخشهای سازندهی معماری[33]
بخشهای سازندهی معماری یا ABBها، مستندات معماری و مدلهایی از مخزن معماری سازمان هستند که مطابق با زنجیرهی معماری، طبقهبندی شدهاند. آنها در طول اجرای ADM (عمدتاً در مرحلهی A،B، C و D) تعریف یا انتخاب میشوند. ویژگیهای ABBها به شرح زیر است :
مشخصات بخش سازنده، حداقل شامل موارد زیر است:
[1] Application Program Interface : رابط برنامه کاربردی
پایان نامه ارائه مدلی جهت چابك سازی معماری سازمانی با استفاده از چارچوب توگف
پایان نامه ارائه مدلی جهت چابك سازی معماری سازمانی با استفاده از چارچوب توگف
ارائه مدلی جهت چابك سازی معماری سازمانی با استفاده از چارچوب توگف